/   Handlevogn : 0 Item(s)

Personvern

1. Hvordan beskytter vi ditt privatliv?

Sikkerheten til dine personlige opplysninger er svært viktig for oss. Vi selger eller leier i alle fall ikke din personlige informasjon til tredjepart. Vi legger vekt på en høy evaluering av din tillit, og vil streve for å beskytte din sikkerhet og personvern, gitt personlig informasjon til oss, fordi vi bruker i vår personvernpolicy beskriver.

Ved utveksling av informasjon i prosessen, vil vi gjøre vårt ytterste for å sikre sikkerhet gjennom informasjon om kryptering og sikkerhetsprogramvareinngangssokkel (SSL) av informasjonen din. Det er svært viktig å forhindre uautorisert bruk av passordet ditt eller inn i datamaskinen. Derfor, når du besøker nettstedet, må du stoppe etter at du deler den samme datamaskinen for å gi øyeblikkelig frakobling med andre.

2. Hvilken personlig informasjon samler brukeren?

Hovedformålet med personlig informasjon vi samler er personlig og forbedrer våre tjenester. Vi samler inn følgende informasjon fra brukerne våre:

Informasjonen du gir oss:

Vi mottar all informasjon du legger inn, lagres i tilleggsinformasjon på våre andre måter, for eksempel navnet ditt, e-postadressen du oppgir til nettstedet vårt eller gir. Du kan velge å gi oss litt informasjon, men du kan ikke dra nytte av mange av funksjonene våre, for eksempel å legge inn kommentarer på dette nettstedet, opprette en bruker eller motta e-postvarsler. Personlige opplysninger du oppgir vil bli brukt til disse formålene for å møte dine krav til bestemte produkter og tjenester, tilpasset annonseringsinnhold du ser og kommuniserer.

3. Hvordan bruker vi samlet informasjon

◆ Vi kan bruke informasjonen vi samler til:

* Gi, betjene, forbedre og vedlikeholde nettstedet.

* Tilpass og / eller personliggjøre kommunikasjon og shoppingopplevelse.

* Bedre svar på dine forespørsler om kundeservice.

* Kommuniser med deg å forstå behovene til ditt kjøp, kontoinformasjon eller kundeservice.

* Kommunisere med deg om våre produkter og arrangementer, og andre salgsfremmende formål.

* Forbedre vår virksomhet.

* Administrer konkurranser, kampanjer, undersøkelser eller andre sidefunksjoner.

◆ Vi bruker informasjonskapsler til:

* Husk varekurvene dine.

* Erkjenn deg når du kommer tilbake til vår hjemmeside.

* Lagre brukernavnet eller e-postadressen din (men ikke passordet ditt) for å gjøre det enklere å koble til.

* Kontroller at brukeren har logget inn.

* Lar deg bruke Express Checkout.

* Analyser besøksadferd.

kommentar:

Hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du justere innstillingene for å blokkere dem gjennom nettleseren din. Men hvis du stopper, vil du ikke kunne bruke alle funksjonene på nettstedet vårt, inkludert å opprette tilpassede funksjoner for brukerkonfigurasjonsfiler.

4. enig

◆ Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår personvernpolicy.

◆ Ved å bli medlem av nettstedet, samtykker du i å dele en grunnleggende mengde informasjon med resten av samfunnet, inkludert brukernavn, bysted, personlige bilder og en rekke andre databaser. ? Delta på alle de ekstra funksjonene, nettstedet og fellesskapet, og del hendelser. Du må endre personverninnstillingene for å dele mer informasjon, inkludert alt ditt brukergenerert innhold, din personlige profilside, alle aktivitetene på nettstedet.